Despre noi

Cu o experienta de 10 ani in productia de tamplarie din aluminiu si PVC, SIBREM produce si furnizeaza o gama larga de balustrade din aluminiu, pervaze de interior, pervaze de exterior, plase contra insectelor, chiar si profile pentru pereti cortina.

Ca proiect de referinta, SIBREM a furnizat elementele de tamplarie necesare pentru ansamblul rezidental Riviera Luxury Residence din Cluj-Napoca: ferestre, usi, balustrade si pervaze. Balustradele din aluminiu de la Sibrem au fost folosite pentru numeroase proiecte, de la case private, la blocuri de locuinte, sedii de firme sau chiar spatii HORECA (restaurante, hoteluri).

Compania este deschisa la colaborari cu firme din domeniu si detine doua depozite de materiale pentru productia tamplariei PVC si aluminiu in Cluj-Napoca si in Alba-Iulia. SIBREM se aprovizioneaza cu produse de la doua branduri de renume de pe piata tamplariei PVC si aluminiu din Romania: VORNE (feronerie) si ETEM (profile din aluminiu si PVC).

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.